Voor mensen die van de natuur en van onderweg zijn houden is fietsen de ideale activiteit! Nederland is bij uitstek een fietsland. Van naar school of werk fietsen tot racefietsen, elke mogelijkheid wat betreft fietssporten wordt uitgevoerd door ons Nederlanders. Tegenwoordig kun je zelfs op wereldniveau kunstjes doen op fietsen of op fietsen voetballen! Sinds de e-bike in opkomst is in Nederland, wordt de auto steeds vaker thuis gelaten. Dit is beter voor mens en milieu! Er zijn echter alleen veel mensen die wel willen fietsen, maar dat niet kunnen of durven. Voor deze mensen is de elektrische driewieler de uitkomst!

Voor wie is een elektrische driewieler geschikt?

Een driewieler klinkt misschien niet als een fiets voor volwassenen. Toch zijn er veel mensen die baat zouden hebben bij een driewieler van Stella. Een driewielfiets is namelijk uitermate geschikt voor mensen die last hebben van evenwichtsproblemen. Deze evenwichtsproblemen zijn soms beperkt tot het fietsen zelf, maar kunnen ook voorkomen bij veel andere activiteiten. Angst om te fietsen vanwege instabiliteit komt veel voor onder senioren. Juist voor deze doelgroep is fietsen een heerlijk uitje, en is het erg jammer dat veel niet de fiets durven te pakken. Ook zijn er veel volwassenen met een evenwichtsstoornis. Met een driewieler kun je dan toch op de fiets, in plaats van met de auto of het openbaar vervoer.

Voordelen van een driewieler voor volwassenen

Er zitten veel voordelen aan de elektrische driewieler vergeleken met een gewone e-bike. De instap van de fiets is op stoephoogte, en is daarom erg toegankelijk voor mensen met fysieke problemen. Daarnaast biedt de elektrische driewieler trapondersteuning, waardoor je met genoeg snelheid kan fietsen om makkelijker in evenwicht te blijven. Daarnaast is de driewieler natuurlijk van zichzelf al stevig, maar het frame is ook nog eens verstevigd voor optimale stabiliteit! Wat de e-bikes van Stella helemaal aantrekkelijk maakt is dat je niet perse een nieuwe elektrische driewieler hoeft te kopen. Je kunt ook de driewiel module op je fiets laten monteren door een van de specialisten!

Lekker erop uit met een elektrische driewieler

Je kunt natuurlijk de elektrische driewieler gewoon gebruiken om naar werk te gaan of om familie mee te bezoeken. Maar je kan nu ook eindelijk de verre tochten gaan fietsen die je eerst misschien niet kon of durfde te fietsen. Met de elektrische driewieler kun je heel Nederland doorfietsen. Je zorgen over evenwichtsproblemen bij het fietsen verdwijnen als sneeuw voor de zon als je eens op de driewieler hebt gereden, dan wil je nooit meer zonder!