Een mooie ketting mag natuurlijk niet ontbreken in jouw sieraden collectie. Je kunt ze opvallende dragen met een mooie hanger of een set bijpassende oorbellen. Natuurlijk kun je een zilveren of gouden ketting ook zonder hanger of pendule dragen. Het neksieraad niet alleen populair bij dames. Ook heren dragen steeds vaker stoere halskettingen van trendy materialen. Hierbij kun je denken aan de combinatie van staal met leder. Natuurlijk maakt niet alleen een zilveren ketting jouw outfit compleet. Maar ook gouden, met verschillende mooie hangers, zijn een aanwinst voor iedere outfit. Draag een smalle neksieraad bij een elegante en stijlvolle outfit en een stoere brede ketting als het iets meer casual of trendy mag. Tegenwoordig heb je veel keuze als je online een ketting wilt kopen. Niet alleen voor dames, maar ook zeker voor heren.

Ketting van goud of zilver

De meest populaire ketting is toch wel die van goud of zilver. Welk materiaal je draagt is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke keuze. Een verfijnde look creëer je meestal met een dunne zilveren ketting, al dan niet met een parel of hangertje. Mag jouw look wat meer opvallend zijn? Draag dan een gouden neksieraad. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om jouw ketting te combineren met bijpassende oorbellen of een armband. Zo heb je altijd een leuke sieraden set die jouw look helemaal compleet maakt. Als je online een neksieraad wilt kopen voor dames of heren, heb je de keuze uit een ruim assortiment. Er is voor ieder wat wils! Gelukkig maar, want zo koop je altijd een ketting die past bij jouw uitstraling en persoonlijke smaak.

Stijlvolle ketting met hanger

Een ketting is natuurlijk bij uitstek geschikt voor een mooie hanger. Eigenlijk kun je op deze manier jouw neksieraad helemaal aanpassen aan jouw eigen stijl. Hou je van verfijnd? Kies dan voor een ketting met een hanger van een zoetwaterparel of een pendant. Let er daarbij alleen op dat je dezelfde materialen gebruikt. Door een ketting van zilver te combineren met een zilveren hanger, hou je jouw sieraad stijlvol en elegant. Een neksieraad is ook een prima mode accessoire als je liever een stoere en trendy look wilt creëren. Daarvoor kun je zelfs een sieraad van leer of met houten kralen gebruiken. In combinatie met een grote tag voor aan jouw ketting maak je jouw casual look helemaal af. Ik wil je tot slot bedanken voor het lezen van mijn blog. Ik hoop je hiermee genoeg te hebben geïnformeerd.